MOLIMO SE ZA MITROPOLITA! Krivokapić i Bečić se oglasili na Tviteru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 00:49

MOLIMO SE ZA MITROPOLITA! Krivokapić i Bečić se oglasili na Tviteru (FOTO)

Bečić je na tviteru napisao da ga je načelnica pulmologije KC Crne Gore, upoznala sa zdravstvenim stanjem mitropolita Amfilohija

Mandatar za sastav nove vlade, Zdravko Krivokapić i predsednik Skupštine Aleksa Bečić izrazili su nadu da će se zdravstveno stanje mitropolita crnogorsko primorskog Amfilohija ubrzo stabilizovati.

Krivokapić je na tviteru napisao da se moli "za Visokopreosveštenog mitropolita Amfilohija i molim sve da mi se u molitvi pridruže".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- On nas nije ostavio ni u jednoj borbi, ni mi njega ne smemo ostaviti u ovoj".

Молим се за Високопреосвештеног митрополита Амфилохија и молим све да ми се у молитви придруже. Он нас није оставио ни у једној борби, ни ми њега не смијемо оставити у овој. pic.twitter.com/QduRVJgPs0

— Zdravko Krivokapić (@ZdravkoKrivokcg) October 29, 2020

Bečić je na tviteru napisao da ga je načelnica pulmologije KC Crne Gore, koja zajedno sa svojim timom preduzima sve mere liječenja i adekvatne zdravstvene njege, upoznala sa zdravstvenim stanjem mitropolita Amfilohija.

Načelnica pulmologije KC Crne Gore, koja zajedno sa svojim timom preduzima sve mjere liječenja i adekvatne zdravstvene njege, ljubazno me je upoznala sa zdravstvenim stanjem Mitropolita crnogorsko-primorskog. Nadam se da će se njegovo zdravstveno stanje ubrzo stabilizovati.

— Aleksa Bečić (@BecicAleksa) October 29, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.