LUKA TRENIRAO: Zidan se OBRADOVAO, Jović EKSPRESNO u akciji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 21:43

LUKA TRENIRAO: Zidan se OBRADOVAO, Jović EKSPRESNO u akciji (FOTO)

Oporavio se od preloma stopala.

Srpski reprezentativac Luka Jović vratio se na teren posle povrede stopala, pošto je u utorak popodne odradio trening sa Realom!

Španska "Marka" tvrdi da je to dobra vest za Zinedina Zidana koji priprema ekipu za meč sa Hetafeom u četvrtak i navode da bi Jović mogao da bude u konkurenciji za tim.

Pored Jovića, sa ekipom je trenirao i Lukas Vaskez koji bi takođe u četvrtak mogao na teren, dok je Naćo radio odvojeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od ekipe i neće igrati protiv Hetafea.

Luka Jovic pic.twitter.com/kuaLLrl9gw

— R•Madrid Pics 📸 (@RM_Pictures) June 30, 2020

Što se tiče Jovića, on se oporavio brže nego što se očekivalo. Podsetimo, Real je 8. maja objavio da je Srbinu dijagnostifikovan prelom desnog stopala.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vratio se Luka Jović!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2020, 16:26

Dobre vesti iz Madrida...Srpski napadač Luka Jović po prvi put posle nastavka sezone, nalazi se na spisku igrača Zinedina Zidana...Real Madrid je danas objavio spisak igrača na koje računa trener Zinedin Zidan na utakmici sa Hetafeom, a na njemu je i ime Luke Jovića...Jović je povredu doživeo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.