Izvor: RTS, 10.Jan.2021, 21:48

Krivokapićev kabinet: Bez zvanične čestitke za Dan Republike Srpske

Premijer Zdravko Krivokapić nije zvanično čestitao praznik predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović, potvrdili su agenciji MINA iz kabineta premijera, prenose podgoričke Vijesti.
Iz kabineta premijera Crne Gore navode da se radilo o privatnom razgovoru.

"Zvanične čestitke nije bilo, inače bi je objavili na sajtu Vlade ili na Tviteru. To je bio privatan razgovor premijera sa Cvijanović", rekli su u kabinetu Zdravka Krivokapića.
Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović ranije je rekla da je zahvalna Krivokapiću koji je, kako je navela, pozvao i čestitao „sve naše praznike".
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRIVOKAPIĆEV KABINET: Nije bilo zvanične čestitke! Reč je o privatnom razgovoru sa Željkom Cvijanović!

Izvor: Kurir, 10.Jan.2021

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić nije zvanično čestitao praznik predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović, saopšteno je večeras iz njegovog kabineta, uz napomenu da se radilo o privatnom razgovoru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.