Kompani se emotivno oprostio, pa objavio: Postaću trener-igrač Anderlehta!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompani se emotivno oprostio, pa objavio: Postaću trener-igrač Anderlehta!

Fudbaleri Mančester sitija moraće da traže novog kapitena, pošto je Vinsent Kompani poručio da odlazi.

Kompani je bio član “građana” punih 11 sezona, dao je gol (1:0) protiv Lestera u pretposlednjem kolu, kada se Siti najviše mučio da dođe do pobede.

- Beskonačno mnogo puta sam zamišljao ovaj dan. Posle svega, došlo je vreme za kraj, nakon toliko godina.  Mančester siti mi je dao sve. Probao sam da vratim koliko sam mogao - naveo je Kompani.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Manchester City Captain Vincent Company to leave after 11 years - https://t.co/bGOK722L4o pic.twitter.com/mooSv1K1K1— NAIJA NEWS EXPRESS (@OfficialNNX) May 19, 2019

On je došao iz Hamburga 2008. i posle tri godine postao je kapiten.

- Teško je obuzdati emocije, osećam se zahvalno, svima koji su me podržavali u ovoj avanturi, u ovom posebnom klubu. Sećam se dobro prvog dana, kristalno jasno kao poslednjeg. Sećam se nestvarne ljubaznosti ljudi u Mančesteru. Nikad vašu lojalnost neću zaboraviti, naročito u teškim vremenima. Uvek ste mi davali vetar u leđa i zbog vas nisam odustajao - poručio je Kompani.

Za kraj, samo je poručio da će se o budućnosti uskoro oglasiti, što je učinio novim vestima.

- Kao igrač, rođen sam i stvoren u Anderlehtu. Od šeste godine sam bio u klubu, a nedavno sam dobio poziv kluba da budem igrač-menadžer. Nisam samo bio impresioniran, već sam i intrigiran verom koju imaju u mene. Trebalo mi je da razmislim, odlučio sam da prihvatim. Želim da delim svoje znanje sa sledećim ljubičastim generacijama - saopštio je Kompani.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.