Koko T objavila suprugovu najdražu fotografiju

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2012, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koko T objavila suprugovu najdražu fotografiju

Prsata starleta na Tviteru je objavila fotografiju koju njen suprug Ajs Ti obožava! Koko kaže da je Ajsu to omiljena fotografija iako ima poveću kolekciju za biranje...

-Pa kakav bi to Tanga četvrtak bio da ja ne objavim neku fotografiju na kojoj sam jako seksi. Ovo je Ajsova omiljena - napisala je Koko T (32) ispod fotografije na kojoj u tangama i sićušnom grudnjaku kleči, a ruke su joj položene na pod pa izgleda kao da puže.

U prvom planu na fotografiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je starletina bujna pozadina. Naravno! Fotku je, kaže, morala da objavi na Tviteru jer ne bi bilo fer da svi njeni obožavaoci ne vide omiljenu fotografiju njenog supruga repera Ajs Tija (54).

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pogledajte najdražu fotografiju Ajs Tija

Izvor: CrveniTepih.com, 13.Mar.2012, 01:51

Prsata starleta na Tviteru je objavila fotografiju koju njen suprug Ajs Ti obožava! Koko kaže da je Ajsu to omiljena fotografija iako ima poveću kolekciju za biranje -Pa kakav bi to Tanga četvrtak bio da ja ne objavim neku fotografiju na kojoj sam jako seksi. Ovo je Ajsova omiljena - napisala...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.