Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2014, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina: U osnovnoj školi ubijene tri osobe

Muškarac sa nožem upao je danas u osnovnu školu u gradu Šijan u provinciji Hubei u centralnom delu Kine i napao osam učenika i jednog profesora, pri čemu je su tri osobe preminule, a šest je povređeno, javili su kineski mediji.Muškarac po imenu Čen potom je izvršio samoubistvo tako što je skočio sa zgrade, javila je kineska novinska agencija Sinhua, preneo je AFP. On je izvršio napad jer nije mogao da upiše svoje dete u školu, navela je lokalna Šijanska televizija na svom profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na Sina Veibou, kineskoj verziji Tvitera, ne navodeći detalje.Lokalnja policija za sada nije saopštila informacije o napadu.U Kini je tokom poslednjih godina izvršeno više napada na decu, a tokom 2010. čak pet napada u kojima je poginulo 15, a povređeno više od 80 dece.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kina, ubijeno troje dece u školi

Izvor: RTS, 01.Sep.2014

Muškarac je nožem upao u osnovnu školu u gradu Šijanu, u provinciji Hubeji u centralnom delu Kine i napao osam učenika i jednog profesora. Troje mališana je preminulo, a šest je povređeno...Muškarac po imenu Čen potom je izvršio samoubistvo tako što je skočio sa zgrade, javila je kineska...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.