Kesama punim sitniša platio kaznu (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kesama punim sitniša platio kaznu (foto)

Golman Svindona se na taj način osvetio klubu jer mu je naplatio kašnjenje.

Golman Liverpula  Lorens Viguru koji je na pozajmici u Svindon Taunu, izbačen je iz kluba, nakon ovakvog gesta.

Iako je na prvim mečevima pokazao da poseduje kvalitet, klub je nakon nepoštovanja odlučio da ga vrati na 'Enfild' pre nego što se završi pozajmica.

Nakon što mu je određena kazna od 50 funti zbog kašnjenja, on je odlučio da plati tako što je podigao novčiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 1 penija i to doneo u kesicama.

#LFC keeper Lawrence Vigouroux has loan at Swindon terminated after paying a £50 late-for-training fine in pennies 😂 pic.twitter.com/UuJ23zIlEj

— Nik Postinger (@nikpostinger) September 28, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Kažnjen si!; Primate li sitno?"

Izvor: B92, 29.Sep.2015, 16:05

Pre manje od dva meseca golman Liverpula Lorens Vigoro stigao je u Svindon, ali je zbog "nediscipline i nedoličnog gesta" morao da se vrati na Enfild...Dvadesetjednogodišnji čuvar mreže imao je sjajan start na Kauntri Graundu, pošto je na debiju odbranio penal...Međutim, sve se promenilo pre nekoliko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.