Jedna osoba stradala u pucnjavi kod Los Andjelesa

Izvor: Beta, 14.Nov.2019, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba stradala u pucnjavi kod Los Andjelesa

Jedna osoba ranjena u danas pucnjavi u jednoj srednjoj školi u Santa Klariti severno od Los Andjelesa podlegala je povredama, saopštila je bolnica i dodala da su četiri osobe prebačene na lečenje posle pucnjave. "Pacijentkinja je preminula. Dva povredjena pacijenta su u kritičnom stanju", navela je bolnica na Tviteru odmah nakon što su lokalne vlasti saopštile da su uhapsile osumnjičenog."Osumnjičeni je uhapšen i prebačen je u lokalnu bolnicu", dodale su vlasti ne navodeći okolnosti hapšenja ni razloge njegove hospitalizacije. Glas Amerike preneo je da je najmanje pet osoba povredjeno u pucnjavi.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pucnjava u srednjoj školi kod Los Anđelesa, stradalo dvoje tinejdžera

Izvor: Radio 021, 14.Nov.2019

Devojčica od 16 godina i dečak od 14 poginuli su u pucnjavi u jednoj srednjoj školi u Santa Klariti severno od Los Anđelesa, a tri osobe su ranjene, pre nego što je napadač pucao sebi u glavu, prenosi Rojters...Još jedan povređeni pacijent u kritičnom je stanju, navela je bolnica...Muškarac...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.