Httpool jača partnerstvo s Twitterom – digitalni div postao manjinski suvlasnik Aleph Grupe

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Jan.2022, 16:10

Httpool jača partnerstvo s Twitterom – digitalni div postao manjinski suvlasnik Aleph Grupe

Twitter je investirao je u Aleph Grupu, globalnog partnera najvećim svetskim igračima u oblasti digitalnih medija.

Ova investicija, ističu iz Alepha, podržaće njihovu globalnu edukacijsku strategiju u digitalnom oglašavanju, uključujući izgradnju vlastite obrazovne tehnološke platforme, edukaciju u digitalnom oglašavanju, kao i trening i sertifikaciju za više od 50.000 digitalnih profesionalaca u 90 zemalja sveta na pet kontinenata, i podržati stvaranje novih digitalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << radnih mesta na nedovoljno opskrbljenim tržištima.

Strateško ulaganje zatvoreno je u oktobru 2021., a finansijski uslovi nisu javno objavljeni.

Aleph Grupa, ujedno i vlasnik Httpoola, trenutno je Twitter-ov ekskluzivni partner za oglašavanje u 74 zemlje. Aleph podržava Twitter u monetizaciji korisničke baze u zemljama u razvoju tako što na raspolaganje stavlja svoje namenske lokalne prodajne timove i timove za podršku, tehnologiju za maksimizaciju ulaganja oglašivača, kao i svoje robusno rešenje za međunarodna plaćanja, što pomaže Twitter-u da efikasno generiše diferencijalni prihod na sporednim tržištima.

Čast nam je što imamo Twitter kao investitora u Aleph„, komentarisao je Gastón Taratuta, osnivač i izvršni direktor Aleph Grupe. „Njihovo ulaganje jasna je podrška našim naporima da obrazujemo novu generaciju digitalnih profesionalaca širom sveta isto. Pristup kvalitetnom obrazovanju ključ je uspeha i rasta, a mi smo predani da obezbedimo da lokalni oglašivači širom sveta imaju pristup i obrazovanje koje im je potrebno da postanu digitalni stručnjaci, otključavajući moć digitalnih medija za svoje zajednice.“

Aleph strateški partner Twitter-u dugi niz godina„, rekla je Sarah Personette, Twitterova glavna direktorica za korisnike. „S raznolikim skupom mogućnosti, Aleph je podržao naše poslovanje na globalnom nivou, i kao prodajni i tehnološki partner. Ovo ulaganje je prirodna evolucija u našem odnosu s Alephom.“

Izvor: SEEbiz, Tportal

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.