Izvor: RTS, 11.Dec.2022, 23:14

Eskobar obišao manastir Visoki Dečani, u ponedeljak u Prištini

Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalni izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar obišao je manastir Visoki Dečani. Sutra će posetiti Prištinu.
Gabrijel Eskobar je u posetu došao zajedno sa otpravnicom poslova u Ambasadi SAD u Prištini Alison Grunder, saopšteno iz Visokih Dečana na Tviteru.

"Zahvalni smo na čvrstoj posvećenosti SAD zaštiti svih zajednica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i verskog nasleđa na Kosovu", poručili su iz manastira Visoki Dečani.
Eskobar će zajedno sa savetnikom Stejt departmenta Derekom Šoleom sutra boraviti u Prištini, a dan kasnije, u utorak 13. decembra, doputovaće u Beograd.
Prema najavi, Eskobar i Šole posetiće i Bosnu i Hercegovinu, Severnu Makedoniju, Crnu Goru i Hrvatsku, nakon čega bi trebalo da otputuju za Brisel.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GABRIJEL ESKOBAR POSETIO VISOKE DEČANE: Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan sutra u Prištini

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022

Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalni izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar obišao je manastir Visoki Dečani. Sutra će posetiti Prištinu...Gabrijel Eskobar je u posetu došao zajedno sa otpravnicom poslova u Ambasadi SAD u Prištini Alison Grunder, saopšteno iz Visokih Dečana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.