Džon Teri se oprostio od legende Ivanovića

Izvor: RTS, 01.Feb.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Teri se oprostio od "legende" Ivanovića

Dugogodišnji kapiten Čelsija Džon Teri oprostio se od Baneta Ivanovića na Instagramu i tom prilikom ga nazvao "legendom kluba".

Ivanović je posle devet uspešnih sezona u Londonu potpisao za Zenit, a kapiten "plavaca" Džon Teri, koji u poslednje vreme nije u prvom planu Antonija Kontea, zahvalio je na Instagramu srpskom reprezentativcu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za sve što je uradio za klub.

"Neverovatan odbrambeni igrač, koji je godinama bio sa nama, i veliki karakter koji bio veoma važan u svlačionici. Srećno, druže. Osvojio sve sa Čelsijem, prava legenda", napisao je Teri na svom Tviter profilu, uz zajedničku fotografiju sa Banetom Ivanovićem.
Svoje pozdrave Ivanoviću uputio je i David Luiz.

Ivanović je karijeru počeo u Sremu, a igrao je i za OFK Beograd, odakle je prešao u Lokomotivu, a odatle u Čelsi. On je sa londonskim klubom imao mnogo uspeha, osvojio je dve Premijer lige, tri FA kupa, Ligu šampiona, Ligu Evrope, Liga kup i Komjuniti šild.
Za Čelsi je odigrao 376 utakmica i postigao 34 gola.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dirljiv oproštaj golmana BiH od Ivanovića, ali Terijeve reči najbolje opisuju koliko voli Srbina (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Feb.2017

Odlazak Braislava Ivanovića iz Čelsija mnoge njegove saigrače je pogodio direktno u srce...Za devet godina srpski fudbaler je stvorio ona prijateljstva koja ostaju za čitav život, pa su mnogi njegovi doskorašnji saigrači osetili potrebu da se oproste od njega, biranim rečima...Odlazak Baneta...

Nastavak na Telegraf.rs...

Lampard nadmašio Terija u oproštaju od Baneta: To je čovek kog bih u rovove poveo! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Feb.2017, 09:01

Bilo je i ružnih momenata u Čelsiju, ali se na kraju pamti samo lepo. Od Branislava Ivanovića su se dirljivo oprostili Džon Teri i Frenk Lampard, ikone kluba iz Londona...Navijači su umeli da budu surovi prema Banetu kada je bio van forme, ali su se tek na oproštaju setili kakve je trofeje doneo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.