Izvor: Blic, 06.Avg.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski ministar ljut jer ga voz NIJE SAČEKAO na peronu

Britanski ministar saobraćaja DŽordž Frimen burno je negodovao na "Tviteru" jer je železničar na peronu dao znak za polazak voza iako ga je vidio kako trči prema vagonu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanski ministar saobraćaja ljut što ga voz nije sačekao na stanici

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2019

LONDON - Britanski ministar saobraćaja DŽordž Frimen burno je negodovao na "Tviteru" jer je željezničar na peronu dao znak za polazak voza iako ga je vidio kako trči prema vagonu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Britanski ministar saobraćaja ljut jer ga voz nije sačekao

Izvor: Radio 021, 07.Avg.2019, 07:35

Britanski ministar saobraćaja Džordž Frimen burno je negodovao na Tviteru jer je železničar na peronu dao znak za polazak voza iako ga je video kako trči prema vagonu...Frimen je napisao da je ostao da čeka pun sat jer voz kompanije "Grejter Anglija" sa polaskom iz Kembridža prema Arleborou nije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.