#Blogomanija: Zašto Lepotu & Zdravlje više čitaju muškarci?

Izvor: Scandal.rs, 09.Jun.2016, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#Blogomanija: Zašto Lepotu & Zdravlje više čitaju muškarci?

Print magazina Lepota & Zdravlje koji svoju čitateljku prati gde god ona da ide putem Viber public chat-a, Instagram-a, Twitter-a, YouTube kanala… ali idu li baš svuda gde ona korača?

Na trećoj regionalnoj konferenciji Blogomanija Fashion & Beauty u panelu “Digitalno doba: Šta će ostati i postati od Lepote&Zdravlja”, moderator i novinarka portala Nova Energija, kao i portala Lepota i Zdravlje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<Jelena Jovičić razgovarala je sa ekipom Lepote&Zdravlja. Na panelu su učestvovali Đurđa Stanišić, Aleksandra Gavrilović, Jelena Joksimović, Martina Požgaj, Uroš Janković i Aleksandar Nakov.

Đurđa Stanišić je predstavila njihovu publiku ukratko i koncizno:

”Našu publiku smo definisali kao jedinstvenu – one su prisutne na svakom nivou platforme, kako u printu tako i u online.”

Martina Požgaj je istakla prednost online formata, na šta je Jelena Joksimović pridodala da je mnogo manje pisanih dokumenata koji pristužu na adresu redakcije.

”Na društvenim mrežama više nastupamo blogerski jer tu odmah imamo feedback od naših čitateljki”

Verovali ili ne, Jelena Jovičić nam je otkrila da ih najviše čitaju muškarci, dok je Đurđa dodala da su to teme koje sadrže seks i ponašanje partnera u krevetu.

Aleksandra Gavrilović, urednica portala, ističe da želi što više da uključi čitateljke jer bez njih oni ne bi ni postojali.

Urednik slovenačkog štampanog izdanja Aleksandar Nakov, ekskluzivno je otkrio da će njihova Lepota i Zdravlje, nakon Blogomanije, pristupiti svojim čitateljima i online!

Da podsetimo, specijalna edicija Lepota i Zdravlje Beauty Box-a je bila kreirana isključivo za Blogomaniju, te svi gosti i učesnici mogu uživati u ovom ekskluzivnom poklonu!

Foto: Goran Zlatković

Danas je počela treća regionalna Blogomanija, a detaljan program možete pogledati OVDE.

Pročitajte i…

#Blogomanija: Modna revija otvaranja

#Blogomanija: Turizam u doba društvenih mreža

Branislava Antović na konferenciji #Blogomanija: Recite NE senzacionalizmu!

#Blogomanija: Najvažnije o putovanjima, modi, blogerima i PR-u

Svečano otvorena treća regionalna konferencija #Blogomanija Fashion & Beauty
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.