Izvor: marketingITD.com, 04.Okt.2014, 03:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska filharmonija kreće na američku turneju

Beogradska filharmonija  je u petak 27.09.2014. premijerno izvela deo repertoara kojim će se uskoro predstaviti u američkim dvoranama. Pred punom dvoranom Kolarca pod dirigentskom palicom Muhai Tanga orkestar je briljirao i perfektno nas transportovao kroz vreme besmrtnim notama Hačaturjanove „Maskarade“.
Violinijski kljuc je otvarao vrata magicnog sveta u kome su note bile leteci cilimi #FilharmonijaUP. @BGFilharmonija pic.twitter.com/sdYTYM55aG
— Ivana Bogdanovic (@ypsica) >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << September 26, 2014

Nekolicina nas je imala priliku i privilegiju da bude deo ovog za mene uvek nezaboravnog događaja, a naš najbolji orkestar smo ispratili gromoglasnim aplauzima koji su oni uzvratili sjajnim bisom. Ukoliko želite da osetite dvosatnu magiju, sledeći put znate gde treba da idete.
Ako je iko zaslužio da ih pozdravimo ispred Skupštine, onda je to @BGFilharmonija #FilharmonijaUP
— The Guja (@The_Guja) September 26, 2014

Zanimljivo je da će ovo biti prvi put kako naša filharmonija nastupa na američkom tlu nakon 91. godine postojanja. Koncertni debi  biće u orkestarskoj dvorani u Čikagu, dan kasnije u Severans Holu u Klivlendu, zatim u Stratmor muzičkom centru nadomak Vašingtona i u nadaleko poznatom čuvenom Kargnegi Holu u Njujorku. Za detaljan program posetite zvaničan sajt Beogradske filharmonije, i naravno srećan put.
Rasirite srpsku lepotu i pamet na #ustour! srećno i hrabro @BGFilharmonija. #FilharmonijaUP je najbolji up, malo se pričalo a mnogo uživalo
— Aleksandra Vukovic (@CokaVukovic) September 26, 2014

Iskreno, jedini #UP na koji sam ikad želela da odem je #FilharmonijaUP, ali obaveze su učinile svoje. Srećno na #ustour @BGFilharmonija!!!
— Irena (@FrauMih) September 26, 2014

Samo da se zna da je @stonexman sve vreme pevušio #filharmonijaUp
— Una Dimitrijevic (@pufn1ca) September 26, 2014

@ClemmRusty: Vidi ga ovaj Ja: Ma pogodila ga pesma Rusty:Ma to mu je ringtone Ja:Jok brate to je muzika za reklame na RTSu #FilharmonijaUP
— Aca Todorovic (@HadesNX01) September 26, 2014

 
The post Beogradska filharmonija kreće na američku turneju appeared first on marketingITD.

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.