BORBENO Ovako Andrija Milošević daje podršku Kaliniću!

Izvor: Blic, 13.Apr.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORBENO Ovako Andrija Milošević daje podršku Kaliniću!

Glumac Andrija Milošević pružio je podršku svom kolegi i prijatelju Milanu Kaliniću vrlo interesantnom fotografijom koju je okačio na Tviteru.

Za Kalinica za pobjedu pic.twitter.com/4jERDFZXi3

— andrija milosevic (@andrija78) April 13, 2014

Andrija se našalio i okačio fotografiju na kojoj u vojnom odelu sa mitraljezom u ruci pruža podršku svom dugogodišnjem kolegi i prijatelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u borbi plesa u takmičenju "Ples sa zvezdama".

Andrija je ispod fotografije napisao: "Za Kalinića za pobjedu", a obzirom da Milan nije baš briljirao u prethodnoj epizodi te komentari žiria i nisu bili baš sjajni, možda će mu ovo pomoći da se plasira do finala. Ovako se drugu u nevolji pomaže...

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andrija Milošević daje opasnu podršku Milanu Kaliniću, pogledajte kako! (Foto)

Izvor: Svet plus, 14.Apr.2014, 00:38

Glumac Andrija Milošević našalio se na račun svog kolege i dugogodišnjeg prijatelja Milana Kalinića, jednog od takmičara humanitarnog šoua Ples sa zvezdama, pa je na društvenoj mreži slikovitim načinom dočarao kakvu mu podršku pruža.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.