Anonimusi spremaju novi sajt sa vestima

Izvor: Press, 22.Apr.2013, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anonimusi spremaju novi sajt sa vestima

Jedan ogranak Anonimusa pod nazivom "Your Anon News" dosada je, preko servisa Indiegogo, sakupio 54.668 dolara kako bi započeo s izradom web stranice. Grupa trenutno vodi popularni Twitter nalog @YourAnonNews koji ima više od milion pratilaca.
Najnoviji medijski projekt ove grupe će se baviti izveštavanjem o onim temama koje veliki mediji zaobilaze ili o njima izveštavaju na neobjektivan i pristrasan način.
Na stranici Indiegogo.com se kaže da je njihova misija >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << "širenje informacija koje vide kao vitalne, odvajajući ih od političkih i ostalih tračeva koji preplavljuju medije". Zato i nameravaju da pokrenu novo veb odredište koje će pomoći da se sakupe udarne vesti i postovi sa blogova najboljih nezavisnih reportera onlajn.
Planirano je i povezivanje sa ljudima koji učestvuju u važnim događajima i o kojima će oni uživo izveštavati umesto da informišu o događaju onda kada je on već završen. 
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.