Ana Kokić dobila podršku od Lejdi Gage, ali pogrešne

Izvor: Blic, 30.Nov.2013, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kokić dobila podršku od Lejdi Gage, ali pogrešne

Pevačica Ana Kokić je malo pobrkala lončiće kada je na Tviteru prosledila poruku od "Lejdi Gage", na kojoj joj ona pruža podršku.

Naime Ana je objavila "Gaginu" poruku "Ne mogu večeras da gledam "Tvoje lice zvuči poznato", jer sam na putu za Los Anđeles, ali moje srce će biti uz Anu Kokić. Želim ti sve najbolje".

Ono što Ana možda nije znala je to, da je to profil od nepoznate obožavateljke koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jednostavno prati rad popularne pevačice.

I Cant Watch #TLZP Tonight Cause Im On My Way To L.A,But My Heart Will Be With @AnaKokicMusic !! I Wish U All The Best Tonight, Roc ‘Em Out!

— Lady Gaga (@ARTPOP_GODDESS) November 30, 2013

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ana Kokić dobila podršku od Lejdi Gage, ali pogrešne

Izvor: Dzungla.org, 30.Nov.2013

Pevačica Ana Kokić je malo pobrkala lončiće kada je na Tviteru prosledila poruku od „Lejdi Gage“, na kojoj joj ona pruža podršku.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.