Zvanično - Staridž ima novi klub! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Staridž ima novi klub! (foto)

Više nema dileme.

Danijel Staridž je ovog leta napustio Liverpul, postao je slobodan igrač, a suspenzija zbog klađenja onemogućila ga je da odmah pronađe novi klub.

Ipak, kada je dobio dozvolu da se vrati fudbalu, timovi su ga zasipali ponudama, na kraju je rešio da karijeru nastavi u Turskoj.

Kako je i zvanično objavljeno, Staridž je parafirao trogodišnji ugovor sa ekipom Trabzonspora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << (2+1), prema koje će zarađivati 1,5 miliona evra godišnje, dok je na ime potpisivanja dobio dva miliona evra.

#Trabzonspor

Profesyonel Futbolcu Daniel Sturridge ile sözleşme imzalanması hakkında.https://t.co/qtRCF0w968 pic.twitter.com/WNsV8ZPSJr

— KAP Spor (@kap_sportif) August 21, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POSLE SUSPENZIJE ZBOG KLAĐENJA: Staridž pronašao novi klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 06:14

Stigao u Tursku...Dojučerašnji napadač Liverpula Danijel Staridž pronašao je novi klub i kao slobodan igrač potpisao za turski Trabzonspor...Staridž je u julu kažnjen sa šest nedelja neigranja zbog klađenja, od čega je četiri nedelje bilo uslovno...Staridž je pre Liverpula branio boje Čelsija,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.