Žoc prelomio, pauza, pa još jedan gigant!

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2020, 17:25

Žoc prelomio, pauza, pa još jedan gigant!

Ovo je plan trofejnog srpskog stručnjaka.

Kako stoje stvari, Željko Obradović provodi poslednje dane u redovima Fenerbahčea.

Sezona će se u Turskoj nastaviti, makar po cenu da se igra do kraja avgusta, pa će srpski trener odraditi svoj ugovor do kraja, a onda će po okončanju takmičarske godine otići na jednogodišnju pauzu.

Tako je uradio i kada je nakon dugog niza godina napustio Panatinaikos, da bi nakon odmora preuzeo Fener u kojem je već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << skoro sedam godina.

Jasno je da je tada napravio sjajan potez, sa Fenerom je osvojio i Evroligu, doveo je klub iz Istanbula u sam vrh evropske košarke, ali je klub počeo da posrće u poslednje vreme, što je primetio i srpski trener, pa je, kako prenosi turski list "Sabah", odlučio da okonča svoju epizodu u "Ulker sports" areni.

Očekuje se da će ga na klupi tima iz Istanbula naslediti njegov učenik, Šaras Jasikevičijus, koji sa velikim uspehom predvodi Žalgiris. Dve strane su navodno već u pregovorima i praktično imaju postignut dogovor.

Što se tiče Obradovića, turski list prenosi da će naslediti svog zemljaka na klupi Barselone. Dakle, "Sabah" prenosi da će Pešić odraditi svoj ugovor do kraja (leto 2021. godine), a da će ga potom u Kataloniji naslediti popularni Žoc.

Trofejni stručnjak je tokom trenerske karijere već radio u Španiji, predvodio je Huventut i Real Madrid, sada će po svemu sudeći sesti na klupu najvećeg rivala "kraljevskog" kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.