Zanosna Gondže: Medeni mesec planiram u Srbiji!

Izvor: Svet plus, 27.Jan.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanosna Gondže: Medeni mesec planiram u Srbiji!

Turska glumica Dilara Juzer koja svojom ulogom plave opake Gondže u seriji Elif osvaja publiku širom sveta raduje se svojoj prvoj poseti Srbiji. 

Zanosna glumica pored svakodnevnih snimanja popularne serije Elif, uspela je da sa svojim vernikom Kanom zakaže venčanje. Dilara kaže da je uzbuđena kao i svaka mlada ali da ona već ima utisak da je u braku papir će kaže doneti samo promenu prezimena. I ako su oboje avanturističkog duha volela bi da medeni mesec provede >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u Srbiji. "Svesna sam svoje popularnosti, ali sa druge strane uvek mogu da kažem da su me pomešali sa Gondže", kroz smeh govori glumica. Za kratko vreme postala je miljenica medija u Srbiji i priznaje da rado gleda naše portale i ako ne razume ni jednu reč, ali je Srbiju mnogo zavolela i želi da bude upućena u javni svet naše zemlje. Možda se lepoj turskoj glumici Dilari Juzer dopadne Srbija i ostane u njoj da živi: " Sve je moguće, a to sam naučila igrajući ulogu Gondže", zaključila je.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.