ZVANIČNO: Itudis preuzeo kormilo šampiona Turske

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2022, 11:36

ZVANIČNO: Itudis preuzeo kormilo šampiona Turske

Došao je iz Moskve.

Grčki košarkaški trener Dimitris Itudis i zvanično je preuzeo kormilo šampiona Turske Fenerbahčea.

Dimitris Itoudis Fenerbahçe Beko'da! ✍️

👉 https://t.co/TR2AdRP2e8 pic.twitter.com/omB5UuRXb2

— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) June 19, 2022

Grka je na kormilu CSKA zanemi trener iz Severne Makedonac Emil Rajković, a on dolazi da vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fener u vrh evropske košarke.

Itudis je prethodno u moskovskom CSKA proveo osam godina, šest puta bio šampion Rusije, isto toliko i šampion VTB lige, dok je titulu prvaka Evrope sa CSKA osvojio dva puta.

Dva puta je proglašen za najboljeg trenera godine u Evrolige, a prošlu sezonu sa Armejcima otežao mu je sukob između Rusije i Ukrajine, zbog kojeg su ruski timovi izbačeni iz Evrolige.

Aleksandar Đorđević je sa Fenerbahčeom pre nekoliko dana osvojio titulu u Turskoj, pošto je u finalu savladao Efes, a dolazak Itudisa je najavljivan i pre početka Fajnal-fora Evrolige u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.