Vila nastavlja teror, Din Smit dobio Trezegea!

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vila nastavlja "teror", Din Smit dobio Trezegea!

Novi premijerligaš je jedan od najaktivnijih timova po pitanju transfera.

Tim iz Birmingema nastavlja "debelo" da naplaćuje svoj ulazak u Premijer ligu, pobednik velikog plej-ofa na "Vembliju" je doveo novog igrača.

Prema pisanju engleskih medija, nova akvizicija "Vila Parka" jeste Mahmud Hasan Trezege. Egipćanin dolazi iz redova turske Kašimpaše, vrednost transfera je oko deset miliona evra.

Krilo Egipta je nastupio i na minulom kupu Afričkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nacija, ali se njegova zemlja koja je bila i domaćin ovog turnira nije proslavila. "Faraoni" su ispali od Južne Afrika u šesnaestini finala.

Dvadesetčetvorogodišnji ofanzivac je prošle sezone zabeležio po devet golova i asistencija.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pep našao "novog" Mesija, Siti spremio 20 miliona evra! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2019, 17:02

Argentinac oduševio katalonskog stručnjaka...Gvardiola se sprema za početak nove sezone, cilj je naravno odbraniti krunu i treći put zaredom podići trofej Premijer lige...Naravno tu je i Liga šampiona koja deluje "ukleta" za "Građane", ali ako iko može naći rešenje za prekid prokletstva onda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.