Veseli: Radujem se što će Antić ponovo igrati u našoj dvorani

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veseli: Radujem se što će Antić ponovo igrati u našoj dvorani

"Moramo da budemo spremni za Crvenu zvezdu koja igra jako dobro u poslednje vreme", kaže Željko Obradović

Prvak Evrope turski Fenerbahče sutra od 18.45 igra protiv Crvene zvezde u Istanbulu, a igrači i stručni štab Kanarinaca se ozbiljno spremaju za ovaj izazov.

Biće to i povratak Pera Antića u dvoranu u kojoj je igrao prošle sezone, a to se sviđa Janu Veselom.

Očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su imali dobar odnos tokom Antićevih dana u Feneru.

"Biće to jako težak meč. Crvena zvezda je igrala odlično u poslednjih nekoliko utakmica. Igraju jako dobro, posebno u gostima, moramo da budemo spremni. Takođe, biće zadovoljstvo videti Antića kako ponovo igra u našoj dvorani", rekao je Veseli.

MOZZART KVOTE ZA MEČ FENERBAHČE - CRVENA ZVEZDA

Željko Obradović naravno dobro poznaje narednog protivnika i jasno mu je da Zvezda dolazi u Istanbul u veoma dobroj seriji rezultata.

"Svi timovi u Evroligi prolaze kroz isto. Moramo da budemo spremni za Crvenu zvezdu koja igra jako dobro u poslednje vreme. Imaju odličan niz od tri pobede. Igrali su jako dobro protiv Mornara, protiv Valensije. Moramo da se fokusiramo i da probamo da odigramo najbolje što možemo", rekao je Željko Obradović.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.