UŽIVO: Srbija - Turska 1:1 (23:25, 25:19)

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija - Turska 1:1 (23:25, 25:19)

Izabranice Zorana Terzića sastaju se sa domaćinom Turskom u petom kolu Evropskog šampionata Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Turske u petom kolu Evropskog prvenstva, a taj meč će direktno odlučivati o prvom mestu u Grupi A. Aktuelni prvak Evrope je do sada zabeležio maksimalne četiri pobede na šampionatu koji se održava u Turskoj, Poljskoj, Mađarskoj i Slovačkoj. Do sada su srpkinje bile bolje od reprezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Francuske, Bugarske, Finske i Grčke. Startna postava Srbije: Bjanka Buša, Mina Popović, Brankica Mihajlović, Maja Ognjenović, Stefana Veljković, Teodora Pušić, Tijana Bošković.Dešavanja sa meča možete pratite u tekstualnom prenosu na sajtu "Novosti".
Pogledaj vesti o: Turska,   Evropsko prvenstvo,   Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Preokret odbojkašica protiv Turske za prvo mesto u grupi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2019

U poslednjoj utakmici prve faze takmičenja na šampionatu Evrope, ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Ankari selekciju Turske sa 3:1 (23:25, 25:19, 25:22, 25:22) i osvojila prvo mesto u A grupi sa maksimalnih 15 bodova...U osmini finala odbojkašice Srbije igraće protiv...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.