USPORILI SMO: Džan otkrio šta je presudilo Efesu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 23:28

"USPORILI SMO": Džan otkrio šta je presudilo Efesu!

Šesti poraz turske ekipe...

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Efers rezultatom 97:83 u meču 11. kola Evrolige. Nakon meča, medijima se obratio trener turskog velikana, Erdem Džan.

- Usporili smo i nismo odigrali dovoljno čvrsto. Nismo uspeli da odgovorimo na agresivnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bićemo bolji nadam se - kratko je istakao Džan nakon meča u beogradskoj "Areni".

Ekipa Anadolu Efesa u dosadašnjem toku Evrolige ima pet pobeda i šesto poraza što ih stavlja na 14. poziciju na tabeli Evrolige.

U narednom kolu, turski tim će dočekati ekipu Panatinaikosa, koju sa klupe predvodi njihov bivši trener Ergin Ataman sa kojim su osvojili dve titule prvaka Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISTAKAO JE DVA IGRAČA: Sferopulosova posebna pohvala posle pobede nad Efesom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023

Novi trijumf crveno-belih u Beogradu...Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos izneo je utiske neposredno posle pobede nad Efesom u Štark areni...Crveno-beli su slavili (97:83) u 11. kolu Evrolige i sada su na skoru od četiri pobede i sedam poraza...- U drugom poluvremenu smo igrali odličnu odbranu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.