Turska: ID stoji iza napada u Gazijantepu

Izvor: B92, 02.Maj.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: ID stoji iza napada u Gazijantepu

Ankara -- Turski ministar unutrašnjih poslova Efkan Ala izjavio je da ID stoji iza napada u kojem su poginula dva policajca i ranjene 22 osobe u Gazijantepu.

Ala je rekao da je privedeno više od 50 osoba radi ispitivanja o okolnostima napada automobilom bombom na policijsku stanicu.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za taj napad.

Turski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ministar je rekao da je policija otkrila identitet napadača samoubice prošle nedelje u Bursi gde je povređeno 13 osoba i dodao da je u pitanju 23-godišnji Eser Kali, pripadnik zabranjene Radničke partije Kurdistana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za napad u Gazijantepu odgovorna ID

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Maj.2016

ANKARA- Turski ministar unutrašnjih poslova Efkan Ala saopštio je da su militanti povezani sa "Islamskom državom" odgovorni za eksploziju automobila i ubistvo dvojice policajaca, te ranjavanje 22 druge osobe u gradu Gazijantep blizu Sirije...Ala je rekao danas novinarima da je oko 50 lica privedeno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.