Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2016, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Eksplozija ispred bolnice, 50 povrijeđenih

ANKARA - Snažna eksplozija odjeknula je ispred bolnice u turskom gradu Mardin. Oko 50 osoba je povrijeđeno, javljaju strani mediji.

Mardin se nalazi u blizini granice sa Sirijom.

Za sada nisu poznati uzroci eksplozije.

HaberTurk navodi da je eksplodiralo policijsko vozilo koje je prolazilo pored bolnice i da se čula pucnjava, prenosi RT.

Tursko ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da su život izgubile dvije osobe kada je napadnuto >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << policijsko vozilo, navodno autobus.

Istovremeno, Rojters je javio da je najmanje 10 policajaca i civila povrijeđeno u bombaškom napadu u blizini bolnice u provinciji Mardin na policijsko vozilo na jugoistoku Turske.

Britanska agencija dodaje da se napad odigrao u blizini bolnice.

Kızıletepe'de Toki Mahallesinde Polis Servis aracının geçişi sırasında Pkkliler tarafından bombalı saldırı yapıldı. pic.twitter.com/QlD1WFfs2v

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.