Turci nisu odustali od Pešića, pad forme obara cenu?

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turci nisu odustali od Pešića, pad forme obara cenu?

Jedan od kandidata za šampionsku titulu u turskoj Super ligi još uvek je zainteresovan za usluge napadača Crvene zvezde Aleksandra Pešića.

Sjajne igre koje je pružao u crveno-belom dresu tokom jesenjeg dela sezone preporučile su Aleksandra Pešića mnogim evropskim klubovima među kojima je bio i aktuelni vicešampion Turske.

Bašakšehir u minulom prelaznom roku nije želeo da forsira priču >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oko transfera ali je nastavio da prati Pešića koji je posle revanša sa CSKA zapao u krizu forme.

Na poslednjih sedam utakmica 'Šilja' nije postigao nijedan gol tako da će u završnici šampionata morati da doda gas i podigne formu ukoliko želi unosan ugovor u inostranstvu.

Crvena zvezda bi u slučaju dobre ponude mogla da razmotri opciju prodaje Aleksandra Pešića i zbog toga je i za klub najbolje da bivši napadač Tuluza što pre počne da pogađa.

Aleksandar Pešić je u dosadašnjem toku sezone postigao 23 gola za crveno-bele u svim takmičenjima, a pritom je upisao i dvocifren broj asistencija.

Bašakšehir i ove sezone vodi bitku za šampionsku titulu u turskom prvenstvu i trenutno je drugoplasiran sa bodom manje u odnosu na vodeći Galatasaraj.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.