Tuča, šamari i davljenja na kraju derbija Turske

Izvor: RTS, 03.Nov.2018, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča, šamari i davljenja na kraju derbija Turske

Fudbalski derbi Turske između Galatasaraja i Fenerbahčea završio se remijem 2:2, ali i tučom u kojoj su učestvovali igrači obe ekipe.
Kao po starom dobrom turskom običaju, derbi utakmice ne mogu da prođu bez incidenata. Po završetku susreta između galatasaraja i Fenerbahčea došlo je do velike tuče igrača dva kluba.

Duel su počeli Soldado i Belhanda, a onda je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prišao Žailson, koji je bukvalno udario šamar Marokancu.
Ubrzo je veći deo igrača Galatasaraja počeo da juri Brazilca, a najagresivniji je bio Ndiaje koji ga je davio. Žailson je utočište našao u tunelu "Turk Telekom" arene u Istanbulu.
Sigurno je da vinovnike sukoba očekuju dugoročne suspenzije.
Inače, utakmica se završila rezultatom 2:2. Galatasaraj je zadržao drugo mesto na tabeli, dok je Fenerbahče 15. 
Pogledaj vesti o: Turska,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.