Tela pet migranata izvađena iz jezera u Turskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2020, 20:51

Tela pet migranata izvađena iz jezera u Turskoj

Spasilački timovi koji tragaju za brodom s migrantima koji se prevrnuo u jezeru na istoku Turske, pronašli su danas pet tela, saopštili su zvaničnici.

Misija potrage i spasavanja, u kojoj su učestvovali helikopteri i čamci, pokrenuta je nakon što je 27. juna nestao čamac koji je prevozio migrante, prenosi AP.

Tela pet osoba za koje se veruje da su migranti izvučena su iz jezera danas, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i dodaje da se potraga za ostalim nestalim migrantima nastavlja.

Lokalni mediji preneli su da je čak 50 ljudi moglo biti na brodu kada se prevrnuo po olujnom vremenu. Veruje se da su migranti poreklom iz Pakistana, Avganistana i Irana, navodi se u izveštaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.