Stigla potvrda, Ljajić dobio društvo iz Arsenala!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla potvrda, Ljajić dobio društvo iz Arsenala!

Dugo su se dve strane natezale.

Kako je potvrdio sportski direktor Bešiktaša Ali Naibi, turski klub je postigao dogovor sa Arsenalom oko transfera Mohameda Elnenija u njihove redove.

U pitanju je jednogodišnja pozajmica.

Egipćanin je postao višak u Arsenalu, ove sezone ga nije bilo na terenu ni minut, pa je postalo jasno da će ovog leta napustiti "Emirejts".

Emeri je dobio Sebaljosa, rešio je da pruži šansu Džou Viloku, tu su i standardni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Džaka, Toreira i Genduzi, jasno je, za vezistu Bazela nema mesta u Severnom Londonu.

To je čak i javno izjavio španski stručnjak, Elnenija je u svojim redovima želeo Bordo, ali i gradski rivali Bešiktaša, ekipe Fenerbahčea i Galatasaraja.

Ekipa sa "Vodafon arene" je ipak pobedila u trci, dolazak 27-godišnjeg veziste u Istanbul se očekuje večeras.

"Postigli smo dogovor sa Arsenalom oko transfera Mohameda Elnenija. Ukoliko igrač uspešno prođe lekarske preglede, priključićemo ga našoj ekipi do kraja tekuće sezone", izjavio je Naibi za turske medije.a

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pojela ga konkurencija, Elneni napušta Arsenal

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2019

Sportski direktor Bešiktaša, Ali Naibi, potvrdio je danas da su crno-beli iz Istanbula dostigli dogovor oko transfera Egipćanina Mohameda Elnenija na jednogodišnju pozajmicu. Otkako je Unaj Emeri postavljen za menadžera Tobdžija, Elneni je imao samo osam utakmica u Premijer ligi. Imao je dobar...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.