Staridž se vraća na Ostrvo, PL ili Čempionšip?

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2020, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staridž se vraća na Ostrvo, PL ili Čempionšip?

Tim iz Birmingema će morati dobrano da se potrudi.

Danijel Staridž je prethodnog leta, posle šest godina, napustio Liverpul.

Tokom par sezona pokazivao je visoku efikasno, posebno kada je nastupao u triju sa Suarezom i Sterlingom. Januara 2018. godine je bio na pozajmici u VBA, da bi se ovog leta okušao u Turskoj gde brani boje Trabzona.

Nastupio je na 16 utakmica, postigao je sedam golova i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << četiri asistencije. Nekadašnji engleski reprezentativac je potpisao dvogodišnji ugovor sa Turcima sa opcijom produžetka na još jednu, ali prema pisanju Birmingem Mejla Aston Vila je itekako zainteresovana za njega.

Povratnici u PL su tek bod iznad ugrožene zone posle 27 odigranih kola. Videćemo da li im se sprema ekspresni povratak u Čempionšip, jasno da bi dolazak poznatog napadača dosta zavisio od takmičenja u kojem bi igrao.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.