Srpski stočari probali da Turcima poture govedinu kao junetinu?

Izvor: Danas, 11.Sep.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski stočari probali da Turcima poture govedinu kao junetinu?

Zastoj u izvozu junetine u Tursku, koji je široko najavljivan prošle godine, poslednjih meseci je zastao, ali zvaničnici uveravaju da će ugovor biti produžen pri čemu će se uvećati i kvota sa sadašnjih 5.000 na 7.000 tona. Stočari su, međutim, sumnjičavi. Članak Srpski stočari probali da Turcima poture govedinu kao junetinu? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Srpski stočari probali Turcima da poture govedinu umesto junetine?

Izvor: Kamatica.com, 11.Sep.2019

Zastoj u izvozu junetine u Tursku, koji je široko najavljivan prošle godine, poslednjih meseci je zastao, ali zvaničnici uveravaju da će ugovor biti produžen pri čemu će se uvećati i kvota sa sadašnjih 5.000 na 7.000 tona. Stočari su, međutim, sumnjičavi..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.