Snimljen trenutak aktiviranja eksploziva / VIDEO

Izvor: B92, 19.Mar.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimljen trenutak aktiviranja eksploziva / VIDEO

Istanbul -- Sigurnosne kamere u Istanbulu su snimile trenutak kada je u centru grada aktivirana eksplozivna naprava i pritom usmrtila petoro osoba.

Kamera je fokusirala ženu koja se u jednom trenutku okreće i maše, prelazeći ulicu u kojoj se nalazi veliki broj ljudi, sasvim normalno za jednu običnu subotu.

Na snimku se vidi i muškarac koji kruži ulicom Istiklal, u poslednjem momentu u kadar upada još jedan muškarac, posle čega je odjeknula eksplozija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Za sada nije poznato ko je od osoba sa snimka aktivirao eksploziv, pošto turske vlasti i dalje vode istragu o tragediji.

Eksplozija se dogodila samo šest dana nakon bombaškog napada u Ankari, u kojem je ubijeno 37 osoba.

Odgovornost za taj napad preuzela je ekstremistička grupa Jastrebovi slobode Kurdistana (TAK), koja je zapretila novim napadima protiv turskih bezbednosnih snaga.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZNEMIRAVAJUĆI PRIZORI Snimak eksplozije u Istanbulu

Izvor: Blic, 19.Mar.2016

Trenutak kada je u centru Istanbula aktivirana eksplozivna naprava koja je ubila petoro ljudi, snimljen je bezbednosnim kamerama...Na snimku se vidi nekoliko ljudi koji hodaju ulicom, ali nije najjasnije ko je od njih aktivirao eksploziv...Bombaš samoubica je razneo sebe i još četvoro ljudi, a 36...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.