SUDAR U ISTANBULU: Bešiktaš dočekuje Galatasaraj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 10:07

SUDAR U ISTANBULU: Bešiktaš dočekuje Galatasaraj!

Derbi turske Super lige.

U 19. kolu turske Super lige očekuje nas veliki okršaj u Istanbulu. Naime, lider tabele Bešiktaš dočekaće velikog rivala, Galatasaraj, koji, iako je četvrto plasirani, pobedom mogao da obezbedi prvo mesto i uključi se u borbu za titulu.

Crno-beli su u jako dobroj formi što pokazuje i njihov niz od četiri vezane pobede bez primljenog gola.

U Turskoj se vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žestoka borba za titulu – Fenerbahče, Bešiktaš i Galatasaraj nalaze se u dva boda razlike, a danas u 17.00 igra se derbi Bešiktaš – Galatasaraj. Kvota na keca je 2,25, dvojka je 3,20, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bešiktaš – Galatasaraj.

Galata je takođe uhvatila pobednički zalet, na poslednja tri meča vezali su dve pobede, dok su sa Antalijasporom remizirali.

Ono što nam obećava žestok duel na Vodafon areni je podatak i da je na poslednjih pet odmeravanja dva velika rivala u svim takmičenjima palo najviše dva pogotka.

Utakmica je na programu od 17:00.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.