ŠOK U TURSKOJ: Adem Ljajić ima KORONA VIRUS?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U TURSKOJ: Adem Ljajić ima KORONA VIRUS?!

Panika u Italiji.

Italijanski mediji javili su da je fudbalski reprezentativac Srbije Adem Ljajić u karantinu zbog sumnje da je zaražen opasnim korona virusom, što je njegov klub Bešiktaš odmah demantovao.

Loše vesti su stigle u Bešiktaš pred derbi u 23. kolu turske Superlige. Saopšteno je da iskusni igrač crno-belih, Ljajić, ne može da igra protiv narednog rivala. Član reprezentacije Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima upalu grla i visoku temperaturu. Pa opet, vest iz italijanske štampe odjeknula je kao bomba. U njoj se tvrdi da je Bešiktaš stavio Ljajića u karantin zbog sumnje da je pred meč sa Trabzonsporom zaražen korona virusom. Bešiktaš je saopštio da takve tvrdnje nemaju osnova.

The news, which is said to have been corona virus disease, which is told from the press, does not reflect the truth.

— Adem Ljajić (@AdmLjajic) February 21, 2020

U saopštenju na zvaničnom sajtu kluba navodi se da Adem Ljajić nije zaražen korona virusom, već da ima infekciju krajnika. Tamo se ističe sledeće:

- Našem fudbaleru Ademu Ljajiću je dijagnostifikovan kritipčni tonzilitis (infekcija krajnka sa visokom temperaturom), što je utvrđeno isptivanjima obavljenim u Fulja bolinici, a potom je obavljen i tretman našeg igrača. On je u ovom trenutku stabilno. Mi najljubaznije molimo ljude da na društvenim mrežama ne obražaju pažnju na tvrdnje da Adem Ljajić ima korona virus - stoji u klupskom saopštenju.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.