Petica tzv. Kosova, C divizija blizu

Izvor: Mondo, 17.Nov.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petica tzv. Kosova, "C" divizija blizu

Iz "B" u "C" je skliznula Turska, a tzv. Kosovo bi moglo da napreduje rang više.

Foto: Michael Regan/Getty Images/Guliver

Reprezentacija Turske posustaje i posle poraza u Konji (0:1) golom Andreasa Grankvista - "skliznula" je u "C" diviziju pošto je najlošije rangirana u konkurenciji Švedske i Rusije, koje će u poslednjem kolu odlučivati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o pobedniku grupe.

Ipak, dok jedni tuguju zbog "C" divizije - drugi se raduju.

Fudbalska reprezentacija tzv. Kosova je ubedljivo slavila na Malti (5:0) i uoči poslednjeg kola u "D" diviziji zauzima prvo mesto.

Oni su na čelu svoje grupe sa 11 bodova, drugoplasirani Azerbejdžan - koji je danas savladao Farska Ostrva (2:0) - ima dva manje, a upravo sa ostrvskom državom će se tzv. Kosovo sastati u odlučujućem meču o plasmanu u rang više.

To im takođe donosi veće šanse da se plasiraju na Evropsko prvenstvo kroz "baraž" sistem posle kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.