Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2023, 18:29

Osuđen na 11 hiljada godina zatvora

Turski "kralj kriptovaluta" Faruk Fatih Ozer, njegovi brat Guven i sestra Serap osuđeni su na po 11.196 godina zatvora zbog toga što su prevarili ulagače za više desetina miliona dolara, objavio je BBC. Ozer je 2021. godine pobegao u Albaniju sa novcem investitora, nakon što je njegova berza kriptovalutama Todeks iznenada propala. U junu ove godine je izručen Turskoj i na suđenju je proglašen krivim za pranje novca, prevaru i organizovani kriminal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktoru turske mjenjačnice kriptovaluta 11.196 godina robije

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Sep.2023

Faruk Fatih Ozer, osnivač i direktor propale turske mjenjačnice kriptovaluta "Todeks", njegova sestra Serap i brat Guven osuđeni su na 11.196 godina, 10 mjeseci i 15 dana zatvorske kazne. Osim toga, naređeno im je da plate pet miliona dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

PAO "ŠEF" KRIPTOVALUTA Turčin Faruk Fatih Ozer osuđen na 11.196 godina zatvora zbog prevare (FOTO)

Izvor: Blic, 08.Sep.2023

Turski šef kriptovaluta, Faruk Fatih Ozer (29) i njegovi brat i sestra osuđeni su na po 11.196 godina zatvora zbog prevare investitora vredne nekoliko miliona dolara i organizovani kriminal.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.