Izvor: Scandal.rs, 25.Jul.2019, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO Slavica Ćukteraš izgleda BEZ ŠMINKE!

Iako je pre samo tri meseca bila na odmoru u Dubaiju, Slavica Ćukteraš je odlučila da ode u Tursku. Nakon što je par dana uživala u Antaliji, nekadašanja učesnica “Zvezda Granda” odmor je preselila u Belek. Ono što je oduševilo Slavičine pratioce na Instagramu jeste pevačicina spontanost na fotografijama. Muzička zvezda na fotkama sa letovanja The post OVAKO Slavica Ćukteraš izgleda BEZ ŠMINKE! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Turska,   Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Lepša bez šminke: Svi komentarišu prirodan izgled Slavice Ćukteraš! (foto)

Izvor: Story, 26.Jul.2019, 11:06

Pevačica Slavica Ćukteraš na odmoru u Turskoj puni baterije za nove poslovne poduhvate. Koliko uživa ona deli sa fanovima na Instagramu, međutim, i pored lepih morskih prizora njihova pažnja najviše je usmerena na nju. Slavica je svima pokazala da ima odličnu liniju, kao i da bez šminke izgleda...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.