Novi poraz Nemaca, Austrija slavila u Beču

Izvor: B92, 22.Nov.2023, 00:57

Novi poraz Nemaca, Austrija slavila u Beču

Fudbaleri Nemačke doživeli su drugi uzastopni poraz u prijateljskim mečevima, pošto su posle Turske izgubili i od Austrije koja ih je u Beču pobedila 2:0.

Posle serije loših rezultata pre dva meseca smenjen je Hansi Flik, ali ni dolazak Julijana Nagelsmana na klupu "Elfa" nije mnogo toga promenio.

Golovima fudbalera koji igraju u nemačkoj Bundesligi Marsela Sabicera (Borusija Dortmund) u 29. i Kristofa Baumgartnera (Lajpcig) u 73. minutu Austrija je stigla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do velike pobede, pre svega na psihološkom planu.

Nemačka je od 49. minuta igrala sa desetoricom pošto je Liroj Sane dobio direktan crveni karton.

Domaćin narednog Evropskog prvenstva je zabeležio peti poraz u poslednjih osam utakmica, a šesti u poslednjih 10 što je jedan od najgorih perioda u istoriji četvorostrukog svetskog i trostrukog evropskog prvaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.