Nova era između Turske i SAD može da počne

Izvor: B92, 08.Jun.2020, 23:19

"Nova era između Turske i SAD može da počne"

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan kaže da je o sukobu u Libiji razgovarao danas telefonom sa američkim predsednikom Donaldom Trampom.

Erdogan je istakao da su se dogovorili oko "nekih pitanja" vezanih za razgoj događaja u toj zemlji.

"Nova era između Turske i SAD može da počne nakon našeg telefonskog razgovora. Mi smo se dogovorili oko nekih pitanja", rekao je Erdogan u intervjuu za tursku televiziju TRT.

On je najavio da će o situaciji u Libiji razgovarati i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi Rojters.
Pogledaj vesti o: Libija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Erdogan najavio novu eru u odnosima Turske i SAD u vezi sukoba u Libiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jun.2020, 08:51

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da je sa američkim kolegom Donaldom Trampom postigao dogovor u vezi sa Libijom, koji bi mogao da najavi "novu eru" u njihovim odnosima...Erdogan u televizijskom intervjuu sinoć posle telefonskog razgovora sa američkim predsednikom nije izneo detalje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.