Ništa od Azova na frontu? Pokazali neuspeh. Loše se bore

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 23:01

Ništa od Azova na frontu? "Pokazali neuspeh. Loše se bore"

Povratak vođa puka Azov, neonacističke grupe koja je zabranjena u Rusiji, iz Turske u Ukrajinu neće imati značajan uticaj na frontu, već samo medijski efekat.

To je izjavio savetnik šefa administracije Donjecke Narodne Republike Jan Gagin.

"Ovi ljudi su već pokazali da se bore loše. Oni neće moći ozbiljno da ojačaju Oružane snage Ukrajine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ofanzivi. Pojačanja neće biti, Ukrajina će dobiti nekoliko fotografija navodnih heroja koji su pokazali neuspehe kao komandanti i vojnici u odbrani Azovstalja", kaže Gagin.

Vesti o povratku vođa Azova u Ukrajinu saopštio je juče predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski na Telegramu.

Zelenski je u petak doputovao u Tursku, gde je razgovarao sa predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom. On je na Telegramu napisao da Denis Prokopenko, Svjatoslav Palamar, Sergej Volinski, Oleg Homenko, Denis Šlega lete za Kijev iz Turske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.