Nedeljko Bajić Baja najtraženiji pevač u Turskoj! FOTO

Izvor: Svet plus, 24.Apr.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljko Bajić Baja najtraženiji pevač u Turskoj! FOTO

Poznato je da pevač Nedeljko Bajić Baja je jedan od traženijih i popularnijih pevača u dijaspori, njegov album "Snovi od stakla" obaraju rekorde a pesma je ušla u samu istoriju muzike!

Nedavno je imao prilike Baju da čuje i poznati turski menadžer Murat Kankilić koji se oduševio Bajinim nastupom i pesmama sa poslednjeg albuma! Murat je u turskoj poznat kao veliki ekspert i za mlade talente tako da je iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njegove kompanije izašlo je mnogo danas poznatih i uspešnih pevača i glumaca! Ponudio je Baji saradnju jer pesma "Snovi od stakla" uveliko se sluša kod turske publike! Kako stvari stoje sve veće su šanse da se sklopi nova saradnja između najpoznatijeg turskog menadžera Murata Kankilića i popularnog pevača Baje i možda uskoro vidimo koncert u Istanbulu! Sigurni smo da turkinje neće ostati ravnodušne na Bajin glas a bogami i stas!

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.