Najveći frajer iz turskih serija postaje otac!

Izvor: Prva.rs, 18.Okt.2018, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći frajer iz turskih serija postaje otac!

Bali Beg dobija naslednika ili naslednicu!
Nakon što se turski glumac Burak Ozdživit povukao iz javnosti i navodno pao u depresiju, napokon su usledile dobre vesti. Njegova kolegica i supruga Fahrije Evdžen (32) u martu 2019. roditiće njihovo prvo dete. 
Par svoj privatni život otpočetka pokušava da zadrži što više u tajnosti pa se ni za vest o trudnoći nisu oglasili. Njihovi prijatelji su potvrdili da je Fahrije u prvom tromesečju trudnoće i da je, kako kažu, presrećna >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << što će uslediti veselje nakon veoma teškog životnog razdoblja.

Fahrije zbog drugog stanja mora da promeni neke životne navike poput ishrane. Otkako je saznala da je trudna hrani se samo organskim namirnicama, a često ima mučnine pa je zabranila svima u njenoj blizini da koriste parfeme.

Glasine o trudnoći počele su da kruže prošlog meseca jer je glumica odbila sve glumačke projekte, a pritom ni ona ni njen suprug nisu se pojavljivali nigde u javnosti. Kada su ih sredinom septembra novinari "zaskočili" u jednom šoping centru, najprije su ih pitali o trudnoći. Tada par nije ništa potvrdio, a Fahrije je rekla da ih novinari "stalno požuruju". 
Burak se proslavio ulogom Bali-bega u "Sulejmanu Veličanstvenom", a sa Fahrije se venčao 2017. godine nakon tri godine veze, a kako je bilo na njihovom venčanju pogledajte ovde:
Oženio se Bali - beg: Pogledajte kako je bilo na venčanju! (VIDEO) Izvor: 24sata.hr
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Najveći frajer iz turskih serija postaje otac

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2018, 08:33

I dok su turski mediji uporno pisali kako je vječiti zavodnik pao u depresiju iz njegovog doma dolaze najlepše moguće vijesti!

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.