NOVA POBEDA KOKOŠKOVA: Fener uz malo problema savladao Aliagu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 15:54

NOVA POBEDA KOKOŠKOVA: Fener uz malo problema savladao Aliagu!

Prvi na tabeli.

Fenerbahče je u petom kolu turske košarkaške Superlige savladao Aliagu Petkim 93:70.

Fenerbahče je odlično otvorio utakmicu na svom parketu protiv Petkima i prvu četvrtinu je završio prednošću 29:17.

Partizan je izgubio kod kuće od Budućnosti i zato večeras (18.45) ima imperativ pobede protiv Cedevite Olimpije, još jednog kandidata za vrh ABA lige. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kvota na pobedu Partizana je 1,45, a na trijumf slovenačkog tima 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Cedevita.

Ipak Petkim je uspeo da se regeneriše u drugom periodu i da ozbiljno smanji zaostatak i da iskoristi pre svega defanzivne probleme u ekipi Fenera. Tako je Petkim smanjio na minus četiri (41:37).

Fenerbahče pravi seriju 10:2 do velikog odmora, da bi po izlasku iz svlačionice ipak pokazao klasu i iskoristio to što Petkim ipak nije na nivou da bude konkurent najboljima u Superligi.

Na kraju je tim Igora Kokoškova napravio 24 razlike što je bila najveća prednost u meču.

Ahmet Duverioglu je bio najefkiasniji kod domaćih sa 14 poena, Edgaras Ulanovas je imao 14, Lorenzo Braun 12, a Jan Veseli šest. Kod ekipe iz Izmira je Vimbuš ubacio 16 poena.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Turska,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.