Muldur: Ništa više nije u našim rukama

Izvor: B92, 16.Jun.2021, 20:42

Muldur: Ništa više nije u našim rukama

Reprezentativci Turske su još jedan meč na Euro 2020 završili pognutih glava.

Posle startnog poraza od Italije (3:0), u Bakuu su poraženi i od Velsa, 2:0 (1:0).

Gotovo sve šanse su izgubljene i slede analize šta se dogodilo sa ekipom na ovom turniru.

Umut Meraš je posle meča uputio izvinjenje celoj naciji.

"Želim da se izvinim svim našim navijačima. Želeli smo tako jako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pobedimo, ali to nije bilo dovoljno", rekao je Meraš.

Ostao im je u A grupi još meč sa Švajcarskom.

"Imamo još tu utakmicu sa Švajcarskom. U svaki meč ulazimo isto, sa željom da osvojimo tri boda. Pokušaćemo da damo sve od sebe da dobijemo makar tu utakmicu", rekao je Meraš.

Mert Muldur je rekao da je poraz svima teško pao.

"Svi u ekipi smo jako tužni. Znali smo da je pobeda bilka imperativ. Ovo je tužan splet okolnosti. Izgleda da više ništa ne možemo da uradimo. Ne znam da li možemo da budemo treći, ali znam da moramo da pokažemo najbolju igru u tom poslednjem meču", zaključio je reprezentativac Turske.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.