Mislim da drugačije shvatamo šta vređa žene

Izvor: Mondo, 23.Okt.2018, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mislim da drugačije shvatamo šta vređa žene"

Opozicioni lideri smatraju da je nešto uvredljivo za žene, začuđeno je prokomentarisala premijerka Ana Brnabić pitanje kako razume reči Aleksandra Vučića upućene turskom investitoru, što su kritikovali pojedini predstavnici opozicije.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Na pitanje kako vidi tu predsednikovu izjavu, koju predstavnici opozicionih stranaka smatraju uvredljivom za žene, Brnabić je kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kazala: Opozicioni lideri smatraju da je nešto uvredljivo za žene? Zapanjili ste me, verujte mi. Da oni smatraju da je nešto uvredljivo za žene to je? Dobro, mislim da mi potpuno drugačije shvatamo šta je uvredljivo za žene, a šta nije".

Ovde pročitajte izjavu predsednika Vučića tokom obilaska radova na gradnji fabrike Eurotay u Kraljevu:

Predsednik: Hvala ti, brate Turčine! (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Brnabić: Mislim da drugačije shvatamo šta vređa žene

Izvor: B92, 23.Okt.2018

Opozicioni lideri smatraju da je nešto uvredljivo za žene, začuđeno je prokomentarisala premijerka Ana Brnabić...Ona je to odgovorila na pitanje kako razume reči predsednika Aleksandra Vučića u Kraljevu upućene turskom investitoru, što su inače kritikovali pojedini predstavnici opozicije...Na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.