Ministar Djordjević sa predstavnicima Nemačke razvojne banke KfV

Izvor: Beta, 22.Nov.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Djordjević sa predstavnicima Nemačke razvojne banke KfV

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević zahvalio je danas delegaciji Nemačke razvojne banke KfV i ambasade Nemačke, predvodjene direktorom za komunalnu infrastrukturu Jugoistočne Evrope i Turske Kirkom Mildnerom na podršci u razvoju socijalne infrastrukture u Srbiji, saopštilo je to ministarstvo.Djordjević je izrazio nadu da će se "zajedničkim naporima dve strane" pomoći opštinama, pogodjenim migrantskom krizom i opštinama koje imaju najveći broj povratnika po osnovu sporazuma o readmisiji. On je istakao i da se nada da će se uspešna saradnja sa Vladom Nemačke nastaviti kroz pregovore koji su planirani za početak sledeće godine.Mildner je rekao da je zadovoljan saradnjom sa ministarstvom i da smatra da je dobro što su ovom prilikom dogovoreni naredni koraci u implementaciji programa "Jačanje socijalne infrastrukture u opštinama pogodjenim migrantskom krizom". Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima će, kako se navodi, postati implementacioni partner, nakon procesa restrukturiranja programa "Jačanje socijalne infrastrukture u opštinama pogodjenim migrantskom krizom", zadužen za infrastrukturni deo, dok će Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja biti zaduženo za sprovodjenje pratećih mera.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević sa predstavnicima Nemačke razvojne banke KfV

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Nov.2018

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević zahvalio je danas delegaciji Nemačke razvojne banke KfV i ambasade Nemačke, predvođene direktorom za komunalnu infrastrukturu Jugoistočne Evrope i Turske Kirkom Mildnerom na podršci u razvoju socijalne infrastrukture...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.