Milosavljević lekarima: Ne mogu da se oslonim na nogu

Izvor: Mondo, 16.Avg.2019, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević lekarima: "Ne mogu da se oslonim na nogu"

Novi peh za reprezentaciju Srbije ili samo trenutni problem jednog od najboljih defanzivaca u nacionalnom timu? Bek Unikahe odmah je prebačen u bolnicu na detaljne preglede.

Dragan Milosavljević povredio se početkom treće četvrtine meča Srbija - Turska, kojim je u petak popodne počeo "Akropolis kup" u Atini!

On je u jednoj kontri probao da položi loptu u koš pored Džedija Osmana, ali nije uspeo dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se odrazi i završio je na parketu.

Na ponovljenom snimku se učinilo da mu je noga sa koje se odrazio malo "propala", a nakon što je otišao na klupu, u TV prenosu se sa njegovih usana moglo pročitati kako kaže medicinskom osoblju: "Ne mogu da se oslonim na nogu".

Ubrzo je borbeni bek otišao u svlačionicu, odakle je prebačen u bolnicu, na snimanje i detaljne preglede...

Ostaje samo da se nadamo da vesti iz Atine neće biti loše kao prošle subote, kada je Miloš Teodosić na meču Srbija - Litvanija u "Štark areni" takođe morao da napusti teren i klupu, pa se ispostavilo da je obnovio povredu stopala, koja ga je mučila više puta u karijeri.

Kapiten nacionalnog tima sada se nalazi u Beogradu i redovno ide na terapije.

Aleksandar Đorđević na "Akropolis kup" je poveo samo 12 igrača, pošto se osim Teodosića van stroja nalazi i Vladimir Lučić. Na sreću, njegova povreda nije ozbiljna i očekuje se da početkom sledeće nedelje bude spreman da se vrati treninzima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.