Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2021, 19:20

Milojevićev Al Ahli zainteresovan za Mitrovića

Postoji raspitivanje i iz Turske

Francuski mediji pišu da bi Stefan Mitrović mogao da napusti Strazbur. A čuveni Ekip otkriva da postoje dve opcije za Mitrovića. I da je jedna Al Ahli iz Džede koji sa klupe vodi Vladan Milojević.

Ekip dva interesovanja naziva "egzotičnim" i dodaje da je Džeda posebno zainteresovana za srpskog reprezentativca. Pored Džede, Mitrović ima opciju i iz Turske. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ali, ne navodi se ime kluba.

Mitrović je imao već ponude iz Kine prošle zime, ali tada nije došlo do transfera. Možda je ipak ove zime došlo vreme za promenu tima.

Postoje čak informacije koje kažu da je Mitrović bio meta Milojevića i dok je pedantni stručnjak bio na klupi Crvene zvezde. Mitrović ima ulogu kapitena u Strazburu, često je ponajbolji igrač tima, a vezan je ugovorom za francuski tim do 30. juna 2022. godine.

Goal.com je ranije najavio da postoji nekoliko zainteresovanih klubova za Mitrovića, a Ekip je izneo jedno ime, Milojevićev Al Ahli. Klub stacioniran u Turskoj ostao je neimenovan.

Eventualni odlazak Mitrovića doneo bi dodatne promene u sastavu Strazbura, posebno u odbrani. Milan je sve bliži dovođenju Mohameda Simakana, a za ovog igrača zainteresovan je i Lajpcig.

Defanzivci Strazbura su na ceni. Videćemo da li je ove zime vreme za saradnju Milojevića i Mitrovića.

Mitrović ima 30 godjna, a u karijeri je nastupao za Petržalku, Zbrojovku Brno, Metalac, Kortrajk, Benfiku B, Real Valjadolid, Frajburg, Gent i od 2018. godine je u Strazburu. Za reprezentaciju Srbije nastupa od 2014. godine.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.